Family WOD

Family WOD

Family WOD-kotitreenit löydät täältä

Family WOD on koko perheen yhteinen harrastus, jossa perhe pääsee liikkumaan yhdessä monipuolisesti. Family WOD sopii kaikille lasten iästä tai perheenjäsenten liikuntataustasta huolimatta (max 3 lasta kerralla / perhe). Perhetreeneissä tehdään ohjatusti CrossFitistä tuttuja perusliikkeitä, mutta aiempaa kokemusta CrossFitistä ei vaadita. Perheen pienimmät harjoittelevat liikkumisen perustaitoja ja vauvatkin ovat tervetulleita mukaan.

Perhetreenissä keskitytään joka viikko ohjatusti joihinkin voimistelutaitoja, voimaa tai liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin. Treenit ovat suunniteltu niin, että kaikki pääsevät harjoittelemaan omalla tasollaan ja saavat hien pintaan. Tunti aloitetaan ohjatulla yhteisellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen perheet kiertävät ohjatusti eri pisteillä ja lopuksi tehdään vielä yhteinen sykettä kohottava treeni.

CrossFit 8000 tilat mahdollistavat lähtökohtaisesti turvallisen harjoitteluympäristön, mutta lapset liikkuvat ja leikkivät aina vanhemman vastuulla. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Lisätietoja voi kysyä: maija(at)crossfit8000.com