CrossFit 8000 HUIPUT torstain ryhmä on 10-13 vuotiaille lapsille suunnattu treeniryhmä. Syksyn 2019 treenijakso järjestetään syyskuusta joulukuun puoleen väliin torstaisin klo 17-18 CrossFit 8000 harjoitustiloissa (Ruukintie 3, Espoo).

Aikataulu:
Torstaisin klo 17-18 aikavälillä 5.9.2019-12.12.2019

Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja harjoitteiden kautta. Tunneilla päästään tutustumaan myös lapsille soveltuvaan CrossFit harjoitteluun, omaa kehoa välineenä käyttäen. Treeneissä opetellaan myös eri kehonosien hahmottamista ja ryhmässä työskentelyä. Monipuolinen harjoittelu luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa ja on tehokas keino urheiluvammojen välttämiseen.

Mukaan tunneille tarvitset sisäliikuntavarusteet sekä juomapullon.

Tunneilla tuodaan tutuksi ja samalla kehitetään CrossFitille tärkeitä fyysisiä ominaisuuksia, jotka ovat hapenottokyky, lihaskestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino.

Harjoituksissa käytettään voimisteluliikkeitä, sekä muita omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Lisäksi tutustutaan painonnosto- sekä voimanostoliikkeisiin lapsille turvallisella tavalla tekniikkaan keskittyen.

Lapsilla on loistava mahdollisuus maksimoida fyysinen kapasiteettinsa tämän kaltaisella harjoittelulla, harjoittelun ollessa viihdyttävää, haastavaa ja hauskaa. CrossFitin skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään. Liikkeet opetataan lapsille oikein ja turvallisesti.

Varaa lapsellesi paikka täällä