LAJI 3: Yläkannelta alakannelle

powered by NoPain

 

Kilpailusovellukseen pääset tästä: https://kilpailu.reppi.fi/

 

For time:

15 Deck Squat*

45 Sit Up

90 Air Squat

45 Sit Up

15 Deck Squat*

 

*if you scale Deck Squat, add 2min to your total time!

 

Muista laittaa tulokset reppi.fi järjestelmään tiistaina 12.5.2020 klo 23:59 mennessä.

Kilpailun leaderboardin löydät täältä.

 

Lajiohjeistus:

Suorita aikaa vastaan seuraavanlainen liikesarja: 15 Deck Squat -liikettä, 45 Vatsalihasliikettä, 90 Ilmakyykkyä, 45 Vatsalihasliikettä, 15 Deck Squat -liikettä.

Liikesarja tulee suorittaa siten, että kaikki 15 Deck Squat -liikettä on suoritettu kokonaan ennen kuin voit siirtyä vatsalihasliikkeisiin. Kaikki 45 vatsalihasliikettä tulee olla suoritettuna ennen kuin voit siirtyä Ilmakyykkyihin ja niin edelleen. Huom! Mikäli käsi koskettaa Deck Squat -liikkeen aikana maata, lisää kokonaisaikaasi 2 minuuttia.

 

Liikestandardit:

Deck Squat: Liike lähtee suorana seisten. Tämän jälkeen käydään selällään maassa, jolloin lavat tulee koskettaa maata. Tämän jälkeen noustaan kyykkäämällä ylös. Polvi- ja lantionivelet tulevat olla kyykyn yläasennossa täysin suorina. Liikkeen aikana et saa koskettaa käsillä tai käsivarsilla maata. Mikäli kädet koskettavat liikkeen aikana maata, lisää lajin kokonaisaikaasi 2 minuttia.

Vatsalihasliike: Vatsalihasliike tehdään siten, että jalkapohjat ovat toisiaan vasten ja jalat salmiakkimuodostelmassa. Ala-asennossa maataan selällään ja kädet koskettavat pään yläpuolella maata. Yläasennossa kädet koskettavat maata selkeästi jalkojen etupuolella. AbMat -vatsalaudan käyttö on sallittua, mutta ei pakollista.

Ilmakyykky: Kyykky aloitetaan seisomalla täysin suorana. Kyykyn ala-asennossa lantiokulman tulee käydä polvilinjan alapuolella. Kyykyn yläasennossa lantio- ja polvinivelet tulee olla täysin suorina. Huom! Vältä etukumaraa asentoa, kun liike alkaa väsyä ja muista tehdä kyykyt tarpeeksi syvään sekä tuoda joka kerralla lantio täysin suoraksi.

Yhteistyökumppanimme NoPain arpoo 3kpl 50€:n lahjakortteja verkkokauppaansa kaikkien lajin tehnneiden kesken!

PS. koodilla ”CF8000” saat -15% alennuksen NoPain verkkokaupasta kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Katso video!