KORONA Challenge voittajat!

 

Viisiviikkoinen KORONA Challenge kisailuhaaste on takana ja mitä erilaisempia lajeja saatiin kokea. Osa suoritti kisalajeja jopa useampaan kertaan ja odotti kuumeisesti myös kaverin tuloksia leaderboardilla.

Ensimmäisellä viikolla jalkojen haponsietoa testattiin hyppyaskelkyykkyjen muodossa ja vatsojen kestävyyttä Christian Ronaldon aikanaan someen heittämällä vatsahaasteella. Myös punnerrukset aiheuttivat osalle hankaluuksia, etenkin kun käden jouduttiin irrottamaan toistojen välissä maasta. Lajivoittoihin noustiin erinomaisella jalkojen kestävyydellä ja arpaonni suosi 5 onnekasta NOCCO lavojen verran.

Toisella viikolla mitattiin ketteryyttä ja liikenopeutta, kun maasta piti nousta kevyen lisäpainon kanssa kasvavien toistomäärien kera ja 5 metrin matkaa piti pystyä liikkumaan mahdollisimman nopeasti. SA1NT Workwear arpoi onnekkaille tuotepalkintoja ja lajivoittajat laittoivat leaderboardin useassa sarjassa uusiksi.

Kolmannen viikon Deck Squat aiheutti monelle päänvaivaa. Liike kysyi liikkuvuutta niin nilkoista, lonkankoukistajista ja takareisistä. Liian kova vauhti kostautui ja zipperin lopussa Deck Squat ei enää sujunutkaan kuin alussa. Tämä laji muutti asetelmia ja muistutti liikkuvuuden tärkeydestä. Lajisponsori NoPain arpoi lahjakortit onnekkaille.

Neljännessä lajissa päästiin hyppimaan tuplanaruhyppyjä sekä tekemään Thrustereita. Lajin nimi olikin ”Helppoa ja kivaa”. Tasainen tekeminen ja keskittyminen tuplissa takasi menestyksen lajissa. Teho Sport tarjosi yhteistyökumppanina palkkaria onnekkaille.

Viides eli viimeinen laji oli jo pidempään CrossFit:iä harrastaneille tuttu, sillä se oli CrossFit Games Openien vuoden 2012 ensimmäinen laji eli 12.1. Lajissa on 7 minuuttia aikaa tehdä niin monta burpeeta hyppäämällä 15cm korkeudella olevaan kohteeseen kuin kerkeää. Facebook Live lähetyksessä vasta 15-vuotias juniorkisaajamme teki pohjat 125 toistoa, jota kukaan ei enää rikkonut. Viimeisen lajin jälkeen arvottiin vielä iso kasa palkintoja niin Koti LKV:n, Nordic Physio Centerin kuin K-Supermarket Lasihytin ja Vihannespörssinkin toimesta (kts alla).

 

Kiitos kaikille kisahaasteeseen mukaan lähteneille ja iso Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!!

 

Kilpailun leaderboardin löydät tästä.

 

Kilpailun pääpalkinnon eli Weber Master Touch -hiiligrillin voitti Roni Bergman, Kirkkonummelta. Teho Sport -lavat matkaavat Tomi Salmelle, Miia Vanhatalolle, Yvonne Sahlströmille, Matti Ruokamolle ja Olli Aholle. Nordic Physio Center -hierontalahjakortit voittivat Esa Raudaskoski, Ida Rytkönen, Nina Uurtamo ja Anni Hakkarainen. K-Supermarket Lasihytin tuotepalkinnot matkaavat Jens Krögerille ja Valtteri Serasteelle. Vihanneslaatikot itselleen voittivat Jarno Kyykkä, Taina Avo, Niklas Gröning ja Emilia Koivunen.

 

Muistakaa hyödyntää myös yhteistyökumppaniemme kisatarjoukset:

Koti LKV tarjoaa -25% välityspalkkiosta CrossFit 8000 asiakkaille sekä kisassa mukana olleille.

Nordic Physio Center tarjoaa ensikäynnin hierontaan puoleen hintaan.

NoPain Sport tarjoaa koodilla CF8000 -15% normaalihintaisista tuotteista vielä tämän viikon ajan.

Vihannespörssi toimittaa 25€:n vihannes- tai hedelmäboksit torstaisin salillemme.

K-Supermarket Lasihytti tarjoaa mm. herkulliset sushit ja palvelee lähellä saliamme.