Korona -tilanteen aikana, kun salille tuloa tulee välttää, olemme rakentaneet erilaisia kotitreenimahdollisuuksia kaikille jäsenillemme. Tarjolla on vähemmillä varusteilla suoritettavat Koti-WODit, jotka ohjeistamme koutsiemme tekemien videoiden avulla. Lisäksi tarjoamme Wod Connectin -kautta ohjelmointia, jota voi tehdä omalla kotisalilla, open doors-vuoroilla tai muualla, jossa on treenivälineitä tarjolla.

 

Kehitä voimaominaisuuksia myös kotona

Kotiohjelmoinnista on löytynyt hyvät voimaprogressiot niin kyykyille kuin työntäville liikkeillekin. Myös voimaliikkeitä pystytään tekemään ilman suurempia painoja, kun tempoa vaihdellaan ja lisätään eksentristä ja staattista työtä. Tällainen kehonpainoharjoittelujakso voi olla erinomainen aika harjoittelussa kehittää mm. varsinaista kyykkytekniikkaa ja liikkuvuutta. Sitten, kun pääsemme salille treenaamaan, huomataan tulokset myös varsinaisissa painoilla suoritettavissa kyykkyliikkeissä. Toki jäsenemme ovat saaneet hakea myös varusteita saliltamme lainaan.

Lisää liikkuvuutta

Liikkuvuutta lisätään joka torstai ja sunnuntai LIVE -lähetyksen avulla, kun koutsimme Laura Isopoussu vetää Mobility -tunnin. On ollut huikeaa seurata, kuinka moni on osallistunut yhteiseen kehonhuoltohetkeen ja tämä koti-Mobility on saanut myös paljon sellaisia treenaajia aktivoitumaan kehonhuollosta, joilla Mobility-tunnit saattavat muuten jäädä väliin.

 

Juoksukoulu innostaa

Tiedostimme myös, että CrossFit -harrastajaa on haastava saada motivoitumaan juoksulenkille. Juksupuksun Juoksukoulu -nimellä kulkeva juoksukoulu sai kuitenkin ennätysmäisen osallistujajoukon lenkkeilyn pariin. Koutsimme Jukkis Peltonen teki juoksuharjoitteet ohjelmointiimme sopiviksi ja toi juoksun järkevällä ja innostavalla tavalla CrossFit-harrastajan treeniohjelmaan. Juoksukoulun porkkanaksi saimme Runners4You-juoksijankaupan kautta uudet Saucony Kinvara 10 -lenkkarit arvottavaksi kaikkien juoksukouluun osallistuneiden kesken. Kiitokset juoksijankaupalle.

Yhteisöstä tukea treeneihin

Yhdessä treenaaminen ja tekeminen on CrossFit-harjoittelun suola ja tätä yhteisön läsnäoloa olemme nähneet toki instagramissa #kotiwodcf8000 kautta sekä Facebookin-jäsenryhmässämme. Erityisen hyvin se tulee esiin kuitenkin LIVE-treeniemme jälkeen. Olemme järjestäneet LIVE:nä tehtäviä treenejä suoraan koutsiemme kotoa, jolloin valmentaja tekee kotitreenin samanaikaisesti kaikkien LIVE:ssä mukana olleiden kanssa. Palautteet, kuten ”tämä oli päivän paras hetki!” ja ”tsemppaus toimi myös etänä” ja ”kiitos paljon CF8000” antavat intoa myös valmentajille ja uskoa, että tällä porukalla selviämme varmasti tämän kaikille haastavan Korona-ajan yli.

 

Seuraavaksi tulemme järjestämään jäsenillemme pienen kisailun.. Tästä lisää tietoa ihan pian 😉

 

Muistakaa myös NoPainSportin sponsoroima Instagram-kisa, jossa arvomme jäsentemme kesken tuotepalkinnon joka viikko. Tiedät mitä tehdä: #kotiwodcf8000 #nopainsport #crossfit8000

 

P.S. koodilla ”CF8000” saat -15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista tämän joensuulaisen vaatefirma NoPain verkkokaupasta.