LAJI 4: Helppoo ja kivaa!

powered by Teho Sport

 

Kilpailusovellukseen pääset tästä: https://kilpailu.reppi.fi/

 

8 min AMRAP:

3 Thruster (10kg / 5kg)

10 Double Unders*

6 Thruster

20 Double Unders*

9 Thrusters

30 Double Unders*

Add 3 Thrusters and 10 Double Unders after every round.

*if you scale Double Unders to single unders, remove 160 points from your total score!

 

Muista laittaa tulokset reppi.fi järjestelmään tiistaina 19.5.2020 klo 23:59 mennessä.

Kilpailun leaderboardin löydät täältä.

 

Lajiohjeistus:

Tee 8 minuutin aikana niin monta kierrosta ja toistoa Thrustereita ja tuplanaruhyppyjä siten, että jokaisella kierroksella Thrustereiden toistomäärä kasvaa kolmella toistolla ja tuplanaruhyppyjen toistomäärä kasvaa 10 toistolla. Thrusterissa tulee käyttää lisäpainoa, joka on miehillä vähintään 10 kiloa ja naisilla vähintään 5 kiloa. Mikäli skaalaat tuplanaruhypyt tavallisiin, tasajalkaa suoritettaviin naruhyppyihin, tulee kokonaistoistomäärästä vähentää 160 toistoa.

 

Liikestandardit:

Thruster: Thruster -liike alkaa seisten. Lisäpaino pidetään hartioilla ”eturäkissä”, jonka jälkeen kyykätään syväkyykkyyn siten, että lantiokulma käy selkeästi polvinivelen alapuolella. Syväkyykyn ala-asennosta painot työnnetään yhtenäisellä liikkeellä suorille käsille pään päälle. Thrusterin yläasennossa niin kyynärnivel, polvinivel kuin lantiokin ovat täysin suorina ja paino on pään päällä, ei esimerkiksi pään etupuolella. Painoa voi pitää joko molemmilla käsillä tai vain yhdessä kädessä koko liikkeen ajan.

Tuplanaruhyppy: Tuplanaruhyppy hypätään tasajalkaa ja naru pyörähtää hypyn aikana jalkojen alta kaksi kertaa. Vaihtoehtoisesti voit tehdä hypyt normaaleina tasajalkaa hypättävinä naruhyppyinä. Mikään muu hyppyvaihtoehto, esimerkiksi hyppy yhdellä jalalla, ei ole sallittua. Mikäli teet hypyt normaaleina tasajalkahyppyinä, vähennä kokonaistoistomäärästäsi 160 toistoa.

Yhteistyökumppanimme TehoSport arpoo 5 lavaa (24 tölkkiä) TehoSport palautumisjuomaa kaikkien lajin tehneiden kesken!