Millaisia tavoitteita sinulla on?

CrossFit 8000 Personal Training on henkilökohtaista, tavoitteellista kuntovalmennusta. Mikä on sinun tavoitteesi – parantaa suorituskykyä, pudottaa painoa, osallistua maratonille, tehdä uusi maastavetoennätys vai kohentaa yleiskuntoa?

Anna meidän auttaa, valitse sinulle parhaiten sopiva valmentaja ammattilaistemme joukosta.

Yksilövalmennus alkaen 95€ / tunti. Kysy yksilöllistä valmennuspakettia tarkemmin valmentajaltasi.

CrossFit 8000 Personal Training-tiimiin kuuluvat:

Pasi Hälikkä

 

Pasi vastaa CrossFit 8000 yksilövalmennuksista.

Pasi on monipuolinen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen, jolle liikunta ja urheilu on ollut aina osa elämää. Kokemusta löytyy mm. kamppailulajeista, voimailusta, juoksusta ja monipuolisesta toiminnallisesta harjoittelusta. 

Edellisessä elämässä Pasi valmensi kokkeja keittiöpäällikkönä. Tällä hetkellä hän valmentaa ja innostaa ihmisiä liikkumaan ja lisäämään hyvinvointiaan.

Koulutus: Auktorisoitu Personal Trainer (FAF, APT, EREPS), CF Level 1 TrainerKoulutettu hieroja, Restonomi

Erityisosaamisalueet: Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennushuoltava- ja kuntouttava harjoittelu, eri urheilulajeja tukeva fysiikkavalmennus, nuorten fysiikkavalmennus, painonnosto, liikkuvuusharjoittelu, kestävyysharjoittelu, aloittelijat, kuntotestaus 

email: [email protected]

puh.: +358 40 706 0209

@pasi_spark

 

 

Dennis Dahlgren

Denniksen urheilutaustaan kuuluu nuorena harrastettu jalkapallo ja yleisurheilu sekä lähes ammatiksi päätynyt golf, jota Dennis pelasi aktiivisesti kymmenen vuotta saavuttaen mm. kilpagolfin SM-pronssia.

Denniksen intohimo on nykyisin painonnostossa ja CrossFit-harjoittelussa sekä kilpailemisessa. Dennis on käynyt Personal Trainer Akatemian, joka painottaa koulutuksissaan voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja movement-harjoittelua, sekä ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä. Denniksen tavoitteena on valmentajana pitää harjoittelu kiinnostavana ja luomaan sopivaa vaihtelua, jotta motivaatio tekemiseen pysyy yllä.

Koulutus: Personal Trainer Akatemia, CF Level 1 ja 2 Trainer, CF Gymnastics 

Erityisosaamisalueet: Painonnosto, voimistelu, voimaharjoittelu, eri urheilulajeja tukeva fysiikkavalmennus, CrossFit-kilpavalmennus, Dennis valmentaa myös ruotsinkielellä 

email: [email protected]

puh.: +358 40 730 4222

@cfddahlgren 

 

 

 

 

Laura Isopoussu

Laura on määrätietoinen ja sisukas CrossFit-valmentaja ja yksi Suomen kovatasoisimpia CrossFit-kilpailijoita. Fysioterapeutiksi opiskeleva Laura on valmistunut Liikuntaneuvojaksi Kisakallion urheiluopistosta. Entinen joukkuevoimistelun maailmanmestari valmentaa opiskelujen ja oman tavoitteellisen harjoittelun lisäksi muutamia yksilövalmennettavia ja vastaa CrossFit Huippujen-harjoitusohjelmasta.

Laura osaa avata etenkin erilaisten liikeprogressioiden kautta sinullekin haastavia liikemalleja ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi varmalla otteella.

Koulutus: Liikuntaneuvoja, CF Level 1 Trainer, fysioterapeuttiopiskelija 

Erityisosaamisalueet: Voimistelu, voimaharjoittelu, painonnosto, CrossFit-kilpavalmennus, nuorten fysiikkaharjoittelueri urheilulajeja tukeva fysiikkavalmennus 

email: [email protected] 

Puh.: +358 40 732 2025 

@lauraisopoussu 

Antti Virolainen

Antti on helposti lähestyttävä ja kokenut personal trainer, joka ymmärtää kokonaiskuormituksen merkityksen. Koulutettu ravintovalmentaja auttaa tarvittaessa myös ravitsemuksessa ja ottaa tämän huomioon valmennuskokonaisuuksien rakentamisessa. Antti toimii myös CrossFit Senior -ryhmän kanssa sekä osaa auttaa, mikäli sinulla on liikerajoitteita tai muita esteitä liikunnan aloittamisessa.

 

Koulutus: Auktorisoitu Personal Trainer (FAF, APT, EREPS), Itä-Suomen yliopisto: terveystieteen opinnot käynnissä 

Erityisosaamisalueet: Ravintovalmennus, seniorit, voimaharjoittelu, kestävyysharjoittelu,  kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus 

email:  [email protected] 

Puh.: +358 45 185 9111 

@anafitn3ss  

Jäikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai

Pasi Hälikkä
Valmennuspäällikkö
[email protected]
p. 040 706 0209

 

 

 

 

 

 

 

Fill out my online form.