LAJI 2: Devil stand Up!

powered by SA1NT Workwear

 

Kilpailusovellukseen pääset tästä: https://kilpailu.reppi.fi/

 

For time:

12                  Devils Press (10/5kg)

20 x 5m         Shuttle Run

12                  Devils Press

16 x 5m         Shuttle Run

12                  Devils Press

12 x 5m         Shuttle Run

12                  Devils Press

8 x 5m           Shuttle Run

12                  Devils Press

4 x 5m           Shuttle Run

 

Muista laittaa tulokset reppi.fi järjestelmään tiistaina 5.5.2020 klo 23:59 mennessä.

Kilpailun leaderboardin löydät täältä.

 

Lajiohjeistus:

Suorita aikaa vastaan viisi (5) kierrosta Devils Press -liikkeitä sekä 5 metrin viivajuoksuja kierrokselle määritettyjen toistomäärien mukaisesti. Ensimmäisellä kierroksella toistomäärät ovat 12 Devils Press -liikettä ja 20 viivajuoksua. Seuraavilla kierroksilla Devils Press toistomäärä pysyy samana, mutta viivajuoksuja on aina neljä vähemmän jokaisella kierroksella.

 

Liikestandardit:

Devils Press suoritetaan siten, että rinta ja reidet käyvät ensin selkeästi maassa, kuten burpeen ala-asennossakin. Tämän jälkeen noustaan ylös ja viedään paino maasta suoralle kädelle. Miehillä paino on vähintään 10 kiloa ja naisilla vähintään 5 kiloa. Painona voit käyttää käsipainoa, kahvakuulaa tai vaikkapa täytettyä reppua. Paino ei saa kuitenkaan olla yli 20cm korkea maasta mitattuna.

Shuttle Run juoksua varten sinun tulee mitata vähintään 5 metrin matka ja merkata se selkeästi. Jokainen Shuttle Run eli viivajuoksu lähtee siten, että käsi koskettaa viivan takana maata. Juoksu päättyy siihen, että käsi koskettaa 5 metrin päässä toisen viivan takana maata. Mikäli juokset ilman, että käsi käy koskettamassa maata, toistoa ei hyväksytä. Yksi toisto on yksi 5 metrin juostu matka.

 

Tämän lajin lajisponsorina toimii maailman kestävimmät työvaatteet valmistava Australialainen vaatemerkki SA1NT Workwear.

SA1NT arpoo 5 kpl Lippiksiä ja 5kpl T-paitoja kaikkien lajin tehneiden ja tuloksen jättäneiden kesken.