Urheilijan ohjaus (URHO)

Urheilijan Ohjaus (URHO) tunti on CrossFit 8000:n jäsenille tarkoitettu urheilijan henkilökohtainen ohjaustunti, jossa syvennytään urheilijan haluamaan osa-alueeseen. Voit valita oman kehitysalueesi seuraavista osa-alueista:

 

Voimistelu – taito

Haluatko oppia T2B:n, leuanvedon tai muscle up:in? Vai onko tuplanaruhyppy tai käsilläseisonta vielä hakusessa?

URHO Gymnastics -tunnilla pureudutaan voimistelun saloihin ja taitoihin sekä käydään henkilökohtaisia kehitysalueitasi valitsemasi liikkeen osalta läpi. Valmentaja auttaa parantamaan heikkouksiasi ja kotiin viemisiksi saat sopivat harjoitteet juuri sinun tarpeisiisi räätälöityinä.

Erilaisten progressioiden avulla pääset kohti tavoitettasi ja saat ideoita siihen, mitä tulee harjoitella. Valmentaja auttaa liikeratojen ja taidon oppimisessa ja keskittyy sinun yksilöllisiin haasteisiin valitsemasi liikkeen osalta. Uusia liikkeitä opeteltaessa on tärkeää hallita ensin liikerata, jonka jälkeen voidaan lisätä toistoja ja vasta sitten intensiteettiä.

Opettele siis ensin oikea liikerata URHO Gymnastics -tunnilla ammattilaisen valvovan silmän alla ja lisää harjoitusmäärää vasta tämän jälkeen.

Painonnosto – voima

Eikö tempaustulos mene eteenpäin? Onko allemeno vaikeaa? Tuleeko veto liian aikaisin? Mistä oma kehitys oikein kiikastaa?

Painonnostoliikkeet ovat mainio tapa oppia siirtämään voimaa vahvasta keskivartalosta pienemmille lihasryhmille aina raajoihin saakka. Tempaus, rinnalleveto ja erilaiset työnnöt vaativat lihas-hermojärjestelmältä kuitenkin paljon, eikä niiden oppiminen aina ole niin helppoa. Oppimisessa hyvät ja oikein suoritetut toistot ovat avainasemassa, jotta lihasmuistiin saadaan iskostettua oikea liike.

Älä tuhlaa aikaasi virheiden toistamiseen, vaan ota itsellesi ammattitaitoinen valmentaja, joka kartoittaa kanssasi omat yksilölliset kehityskohteesi ja antaa neuvot niiden kehittämiselle!

URHO Weightlifting -tunnilla valmentaja keskittyy sinun henkilökohtaisiin kehityskohteisiisi ja tunti suunnitellaan tarpeittesi mukaan. Valmentaja auttaa sinua korjaamaan ja kehittämään tekniikkaasi.

Mobilisointi – liikkuvuus

Rajoittaako liikkuvuutesi kehittymistä?

Liikkuvuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotta liikkeet pystytään tekemään turvallisesti oikeilla liikeradoilla. Yhdellä on rintaranka jumissa, ja toisella kyykkyyn pääsyä rajoittavat jäykät nilkat. Mikä on sinun haasteesi?

Anna ammattilaisen auttaa ja kartoittaa omat kehityskohteesi sekä löytää sinulle sopivat harjoitteet. Älä tuhlaa aikaasi vain etureiden rullailuun, vaan löydä URHO Mobility -tunnilta täsmäaseet oman liikkuvuutesi parantamiseen. Liikkuvuus on tärkeä tekijä loukkaantumisien välttämiseksi.

Älä laita treenikorttiasi hyllylle jatkossakaan, vaan buukkaa URHO Mobility -tunti jo tänään ja aloita säännöllinen sinulle soveltuva kehonhuolto mahdollisimman pian.