Valmennustoimintamme on tapahtunut viime aikoina pitkälti etänä niin Live-lähetysten kuin YouTube -video-ohjeistuksin sekä erilaisten sanallisten ohjeiden avulla. Omiin kotitreeneihin asiakkaamme ovat saaneet saliltamme välineitä lainaksi.

Erilaiset voimisteluprogressiot sekä hapokkaat kyykkysetit niin yhdellä jalalla kuin kahdella jalalla tempoa vaihdellen ovat tulleet tutuksi ja juoksu sekä kehonpainoliikkeet ovat pitäneet aineenvaihduntaa yllä. Lisäksi kotitreenimotivaatiota nostamaan rakennettiin myös KORONA Challenge -nimellä kulkeva kilpailu.

Iso Kiitos kaikille Open Doors -ajoilla asianmukaisesti tilojamme käyttäneille! Välineiden desinfiointi on ollut esimerkillistä ja etäisyydet toisiin treenaajiin on pystytty suurissa tiloissamme hyvin pitämään. Muistakaa myös jatkossa varata paikka omatoimitreeniin sekä noudattaa varauksenne aikataulua. Etenkin toukokuun aikana paikan varaaminen ennakkoon on tärkeää, kun tiloissamme saa treenata vain 10 henkeä kerrallaan. Ethän myöskään vie paikkaa kanssatreenaajalta varaamalla kahta treenislottia peräkkäin.

Varausjärjestelmään pääset tästä ja varauksen voit tehdä, kun jäsenyys on aktiivinen.

 

CrossFit-valmennukset palaavat salin kalenteriin 18.5.2020 alkaen erikoisjärjestelyin

 Vihdoin pääsemme hallituksen uusien linjausten mukaisesti avaamaan valmennustoimintamme salillamme asteittain ja erikoisjärjestelyin.

18.5.2020 alkaen kalenteriin on lisätty CrossFit WOD -tunteja, jotka ovat jo varattavissa ajanvarausjärjestelmässä. Kahden ensimmäisen viikon aikana ohjelmoinnissamme totuttaudutaan jälleen kyykkäämään painoilla, tekemään vetäviä liikkeitä leuanvetotangossa ja renkailla sekä ottamaan erilaisia lisäpainoja mukaan myös aineenvaihduntaa kiihdyttäviin metabolic condiotioning eli MetCon-harjoitteisiin.

1.6.2020 alkaen lisäämme tunteja entisestään ja nostamme ryhmäkokoa tuosta rajatusta yhdeksästä henkilöstä. Ohjelmoinnissamme starttaa myös uusi sykli. Voimaa kehitetään monipuolisesti  hypertrofisella kyykkyjaksolla sekä maastavedon voimakestävyyden progressiolla. Vetävän voiman osalta tuomme ohjelmointiin 6 viikkoa kestävän osalle jo tutun Pirjo’s Pull up Progression -leuanvetoharjoitusohjelman. Lisäksi tarjolla on tehokkaita ja monipuolisia toiminnallisia hapenottokykyä kehittäviä treenejä – 16min intervallit sekä pidemmät kestävyyskuntoa parantavat harjoitteet löytyvät uudesta ohjelmoinnistamme.

 

Pian starttaavat myös CrossFit OnRamp -kurssimme eli tuttavallisemmin Perusleirit.

Tarjolla on kesäkuussa Intensiivi OnRamp, jossa CrossFit-harjoittelun saloihin päästään hieman nopeammalla tahdilla tekniikkaa ja liikkeitä harjoitellen. Intensiivikurssi sopii treenaajille, joilla on jo kokemusta levypainoharjoittelusta.

Heinäkuussa tarjolla on pidempi CrossFit OnRamp-kurssi, jossa kuukauden treenijakson aikana opetellaan liiketekniikoita progressiivisesti edeten sekä totuttaudutaan CrossFit-harjoittelun intensiivisiin MetCon-treeneihin. Tämä kurssi sopii kaikille oman toiminnallisen suorituskyvyn parantamisesta kiinnostuneille.

Molempiin nyt kesällä 2020 alkaviin Perusleireihimme eli CrossFit OnRamp-kursseihin sisältyy myös seuraavan kuukauden valmennetut harjoitukset kokonaisuudessaan eli kurssin hinnalla saat kahden kuukauden valmennukset kerralla!

Kursseille pääset mukaan varaamalla paikan verkkokaupastamme.

 

Huomioi osaltasi erikoisjärjestelyt

Etenkin nyt, kun useimmat meistä innokkaina palaavat salille tauon jälkeen, on erityisen tärkeää pitää mielessä edelleen vallitsevat erikoisjärjestelyt. Tiivistetysti löydät ne tästä:

  1. Pese AINA kädet saippualla, kun tulet salille ja lähdet sieltä
  2. Desinfioi KAIKKI, mihin olet koskenut treenin aikana (salilla suihkepullot ja paperia)
  3. Käytä vain omaa magnesiumpalaa (ostettavissa myös salilta)
  4. Vältä turhaa sosiaalista kanssakäymistä (ei esim. pussikarhukävelyä ja treenin jälkeen kotiin)
  5. Mikäli mahdollista, vältä salilla suihkussa käyntiä.

 

Huomioi, että salille ei saa tulla, mikäli tunnet itsesi vähääkään kipeäksi tai olet altistunut Korona-viruksen kantajiin. Yksilön vastuu näissä asioissa korostuu!

Ymmärrämme myös, että kaikki eivät halua vielä tulla treeneihin ja siksi jatkamme myös koti-WOD-treenejämme ainakin toukokuun ajan ja tämän jälkeen kotiWOD treenipankki löytyy salasanan takaa ja on käytettävissä myös kotona. Seuraamme edelleen myös tiiviisti hallituksen ja viranomaisten tiedotusta ja mukautamme toimintaamme sen mukaan.

Huolehditaan terveydestämme vastuullisesti ja pidetään suorituskyvystämme huolta!

Tervetuloa valmennukseen Espoon monipuolisimmalle CrossFit-boksille.